Bea
SPA Terapeuta

A SPA Rituálék specialistájaként segítek neked kiszakadni a mindennapos mókuskerékből.

 

Ha teljes kikapcsolódásra, megújulásra, feltöltődésre vágysz.

Ha nem csak laza izmokat, de feszes, ragyogó bőrt is szeretnél.

Ha magad mögött hagynád a hajtást és megtapasztalnál egy exkluzív Több Mint Masszőr SPA élményt.

RÓLAM

Mindig fontos volt számomra a testi - lelki egészség, valamint az emberekkel való törődés.
 

Ezért is választottam mindig olyan foglalkozást ahol ezt alkalmazni tudom.
 

15 évet dolgoztam ápolónőként. Az egészségügyben töltött idő alatt azt tapasztalatom, hogy leginkább a prevenció az, ami a legfontosabb.
 

Köztudott, hogy a különböző gyógyszerek és kemikáliák használata csak tüneti kezelések, de a kiváltó okot nem minden esetben szüntetik meg.
 

Hiszem és vallom, hogy "akinek nincs ideje az egészségre, lesz ideje a betegségre."
 

Ez lehet, hogy keményen hangzik, de sajnos igaz.
 

Gyógymasszőrként 5 évet dolgoztam a Szent Lukács Gyógyfürdő Nappali kórház részlegén. 
 

A természetes gyógymódok híve vagyok, melyekkel tartósabb, és -nem utolsó sorban - mellékhatások nélküli eredményt tudunk elérni. 
 

Úgy vélem, " a test a lélek temploma", fontosnak tartom a testtel való törődést, így a sportolást is, illetve a szomatikus problémák kezelését.

Korábban 6 évig kajakoztam versenyszerűen,  és később is mindig beiktattam napjaimba valamilyen mozgásformát (futás, jóga, fitness).  

 

A testi jóllét mellett fontos a mentális egészség is, hiszen egyik hat a másikra. 
 

Szociálpedagógiai szakon végeztem a Debrecen-i egyetemen. Terápiás segítőként rengeteg olyan embernek igyekeztem segíteni, akik a lélek démonjaival küzdöttek.
 

Az emberek általában az elégedettségre és a kiegyensúlyozottságra törekednek. Ezt a fajta balance-t tudom nyújtani neked egy igazán jó masszázzsal.
 

Tapasztalataim szerint a masszázs az egyik legkellemesebb és leghatékonyabb non- invazív kezelés, terápia, amivel a testi tünetekre hatni tudunk, valamint a léleknek is felemelő érzést nyújt.

Masszázs során a vegetatív idegrendszerre is hatást fejtünk ki, ugyanis olyan anyagok szabadulnak fel, majd érnek el szisztémás hatásokat a keringésbe kerülve, amelyek befolyásolják az izmok állapotát ill. a hangulatot (szerotonin, dopamin felszabadulása által) pozitívan hatnak az immunrendszerre (a hisztamin termelődése miatt), illetve az anyagcsere folyamatokra (bradykinin miatt a sejtfal áteresztőképessége fokozódik).

 

Számomra a masszázs egyfajta "aktív meditáció", melynek során egy terápiás kommunikáció jön létre szomatikus szinten az izmokra kifejtett hatás nyomán.

Ráadásként  pszichoszomatikus hatást érünk el, amelyhez nagyban hozzájárul a kellemes környezet, nyugtató zene és a kedvenc illatoddal fűszerezett masszázsolaj használata.

tobb-mint-masszor-logo.png

© Copyright - Több Mint Masszőr™ - 2019 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon