LET ME BE YOUR VALENTINE

TÖBB, MINT VALENTINNAP

A barátnőid a pasijukkal smúzolnak Valentin-napkor, az Instád tele a rózsacsokrokkal, plüssökkel és ékszerekkel, te viszont szingli vagy és picit úgy érzed, hogy kimaradsz a jóból, mégsem akarsz csak egy ünnep kedvéért beleugrani valami meggondolatlanba?

 

Ajándékozd meg magad a Let Me Be Your Valentine  kezeléssel, és megígérem, hogy a végén még a kapcsolatban lévő barátaid fognak téged irigyelni. :)

 

Lesz meghitt hangulat, gyertyák, illatos olajak, virágok és kényeztetés, pont úgy, ahogy megérdemled!

 

Nem lesz viszont: csalódás, otthon ülés, kínos randi valami kompromisszum-hímmel, erőszakos nyomulás, vagy amit még elcseszett Valentin napokról hallottam. :)

 

Úgy bánj magaddal, ahogy mások szeretnéd, hogy bánjanak veled!

 

A kezelés lényegét természetesen ezúttal is a masszázs adja, kiegészítve az alkalomhoz illő hangulatelemekkel, apró figyelmességekkel, meglepetésekkel és ajándékokkal.

Február 14-e, és február 16-a csak a Valentin napról szól a Több Mint Masszőrnél. Erre a két napra a szalon is ünnepi stylingot kap, és kizárólag Let Me Be Your Valentine csomagokat lehet foglalni.

A Valentin-napi csomagot vásárolhatod magadnak, adhatod ajándékba, vagy egymás utáni időpontok foglalásával jöhettek többen is, akár a pároddal, akár szingli barátnőiddel, de mivel a Valentin nap nem csak a szerelemről, hanem a szeretteidről szól, akár elhozhatod anyukádat is. :) 

A másfél órás csomag maga egy igazi ünnep! 

Ezen a napon a szokásos frissítő helyett különleges 24 karátos aranypelyhes pezsgő és egy szál rózsa vár, és az aranykezű Pixie Pie tortatervező által, kifejezetten erre az alkalomra dekorált rózsakrémes csokis muffin teszi a napodat még édesebbé.

Természetesen a csomag tartalmazza a személyre szabott masszázst is ápoló növényi olajokkal, limitált Valentin napi illatokkal, amiből persze a meglepetés csomagodba is csempésztem.

A rózsa, a pezsgő, a dizájner-muffin, és a masszázsolaj mellett az a huncut kis Valentin még egy szerelem-hozó kabalát is csempészett az ajándékcsomagokba, egy kézzel készített Tündefölde ásványékszer, egy csinos kis Cupido-charm formájában.


 

tobb-mint-masszor-logo.png

© Copyright - Több Mint Masszőr™ - 2019 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon