TMM TERÁPIA

Iskolarendszerű, nappali tagozatos, magas szintű, szigorú anatómiavizsgával záruló gyógymasszőr képzés, reumatológus orvos mellett töltött kórházi gyakorlat, számtalan továbbképzés, a nyugati és keleti orvoslás tudományosan bizonyított módszerei, a modern medicina és hagyomágyos gyógytechnikák ötvözete, a 15 év szakmai, és 25 év profi sportolói tapasztalat alatt összegyűlt metódusok, technikák széles repertoárja áll rendelkezésemre ahhoz, hogy az egészségi állapotodat, mobilitásodat és közérzetedet javítsam, a maximális eredmény elérése érdekében. Tudásom legjavát ötvöztem ebben az elit terápiában a te egészséged visszaállítása és megőrzése érdekében.

MASSZÁZS

Egy tudatos, igényes ember tisztában van azzal, hogy a testét nem zsigerelheti ki a végtelenségig. Ha a munkádban és a magánéletedben a maximumot akarod nyújtani, a  testedet is ennek megfelelően kell karbantartanod. A testedzés, testápolás mellett a rendszeres masszázs is a rutinod része kell hogy legyen. Így biztos lehetsz abban, hogy a tested - és ennél fogva a lelked is - a legkomolyabb kihívásokban is segít neked helytállni.

SPA KEZELÉSEK
SZEZONÁLIS KEZELÉSEK & AKCIÓK

Amikor úgy érzed, hogy megérdemelsz egy igazán alapos kényeztetést. Amikor eljött az idő, hogy végre TE légy a középpontban. Némítsd le a telefonod, satírozd ki a naptárad és kanyaríts ki magadnak némi időt a mindennapos rohanásban. Hagyd, hogy a minden érzékszervedet stimuláló luxus kezelés alatt minden csak Rólad szóljon. Keményen dolgozol. Megérdemled.

Ezekre a szuper kezelés-csomagokra érdemes időben lecsapni, mert ezek "limitált szériás" időkorlátos ajánlatok! A nyári ajánlat összeállításánál arra helyeztem a hangsúlyt, hogy nyaralás előtt, valamint az átbulizott éjszakák után is csúcsformában érezd magad. Gyönyörű bőr tetőtől talpig a strandra, talpreflexológia és masszázs a széttáncolt lábaknak, revitalizáló arc és fejmasszázs másnaposság ellen a nyári fesztivál-, és buliszezonban. Kedvezmények az irodában senyvedőknek, táncoslábúaknak és fitness őrülteknek. Kattints, és csapj le a kedvenc, kihagyhatatlan ajánlatodra amivel lelkiismeretfurdalás nélkül megajándékozhatod magad!

tobb-mint-masszor-logo.png

© Copyright - Több Mint Masszőr™ - 2019 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon